Vår historie

Om oss

Bli bedre kjent med oss, og vår spennende reise så langt!

Meldingen tikker inn på en finn.no annonse en sen lørdag kveld ...og det var starten på kryptobot eventyret!

Hvem skulle tro at noen som møtes gjennom en finn annonse skulle starte noe som skulle forandre den vanlige mannen/kvinnen i gatas liv?

En ting var sikkert, vår lidenskap for Kryptovaluta fikk et møte til å bli hundretalls. Time ut og time inn med charts og analysering av markedet, og ideer og tanker begynte å summe seg. 

«Kan vi ikke bare automatisere dette?» skøyt en av oss ut i en samtale. Og det var dette som fikk oss inn på automatisert trading.

vår historie
pitch deck

Ikke noe problem, det fikser vi?

Etter utallige timer i kjelleren med utørkede kaffekopper begynte vi å se utvikling på kjøpssignalene våre. Nå skjer det noe! Men kjøpssignalene alene skjønte vi fort at alene ikke kunne lage magien vi i dag har. Med selv sekunder delay på kjøp blir innstegsprisene noe helt annet enn hva forespeilet. Hvilken type order skal vi legge inn, hvilke sikringsmekanismer skal vi ha? skal vi ha stop-loss? hva skal take profit være?

Starten av 2022 var vi klare med vår lukkede testperiode med live produkt. Og ved overgangen til 2023 åpnet vi produktet for alle. Vi hadde da testet produktet i en vanskelig periode. Og gledet oss stort til å begynne å levere vår store lidenskap ut til folket.

Vi hadde da klart å få opp firma, lage produktet vi skulle selge, og nettsiden produktet skulle selges på. Men dette var bare starten. 

Vi hadde begge tapt mye på utvikling, uten en eneste krone i lønn. Hvordan skulle vi nå få produktet ut til massene?

Begge i 100% stilling ved siden av, skulle da hente kapital samtidig som vi skulle videreutvikle selskapet. 

Veien var lang og tung. Men vi skulle ikke gi oss. For oss var dette vår største drøm og den skulle oppfylles. Tenk om vi klarer og lage Norges råeste arbeidsplass. Et sted hvor de ansatte elsker å jobbe og være med å gjøre menneskers økonomi bedre.

Vi er godt på vei. og vi står opp hver dag for å gi dere verdens råeste trading produkt. Too the moon som vi sier i kryptobransjen🚀